• image
  • image
  • image
image

BLÂNDEȚE DOVEDITĂ CLINIC® - delicat și blând cu pielea

Atingerea este prima limbă a bebelușului. Pentru a îmbunătăți această comunicare specială cu copilul tău, este importantă menținere pielii sănătoase și hidratate.

Din acest motiv, marca JOHNSON'S® Baby deține pionieratul cercetării în natura unică a cercetării asupra pielii copiilor, care oferă fundamentul pentru dezvoltarea produsului.

Această activitate de cercetare ne-a arătat că pielea bebelușului este mult mai subțire decat a adulților, și este, prin urmare, mult mai vulnerabilă la factori iritanți1, 2. Pentru a proteja pielea unică a bebelușului tău, am dezvoltat special o serie de produse de hidratare și de protecție, precum Loțiunea JOHNSON’S® Baby Lotion și JOHNSON’S® Baby Cremă de îngrijire pentru scutec , toate având marca de certificare BLÂNDEȚE DOVEDITĂ CLINIC® permițându-le mamelor și personalului medical să știe că pot avea încredere în acest produs pentru pielea delicată a copilului.

 

1. GN Stamatas și K Martin ” Structura pielii bebelușului vs structura pielii adultului, funcția și compoziția", Cosmetice și alte produse de toaletă, 124(4), 50-53, 2009

2. GN Stamatas, J Nikolovski, M Luedtke, N Kollias, și B Wiegand "Microstructura pielii sugarilor evaluate în vivo diferă de pielea adultului în organizarea și la nivel celular", Dermatologie Pediatrică, 2009 (early view published on-line: http://www3.interscience.wiley.com/journal/121481321/issue )