• image
  • image
  • image
image

Îngrijirea pielii bebelușului

Având în vedere cât de diferită este pielea bebelușului față de pielea adulților este important să se utilizeze produse care au fost special create pentru utilizarea pe pielea delicată a bebelușului.

Am adus mamelor din întreaga lume expertiza noastră de peste 100 de ani în îngrijirea bebelușilor. Gamă de produse de încredere oferă îngrijire delicată și catifelată pentru pielea bebelușului. Am luat în serios siguranța produselor, de aceea fiecare produs este supus unor teste riguroase de delicatețe &ndash NO MORE TEARS®  și certificate DELICATEȚE DOVEDITĂ CLINIC® certification.

Pentru consiliere cu privire la ingrijirea pielii bebelușului tău, urmărește clipul “cum se face”: clip pentru îngrijirea pielii bebelușului

Citește despre condițiile de îngrijire a pielii normale: bebelușul tău poate experimenta.

Modalități de a proteja pielea bebelușului

De asemenea, poți menține pielea bebelușului protejată, îmbrăcându-l în haine lejere, pentru a preveni frecarea acestuia de haine. Protejează pielea bebelușului împotriva oricărei expuneri directe la soare cu o pălăriuță sau orice alte modalități. Pe măsură ce bebelușul crește, pielea acestuia se va adapta. Cu grijă și atenție poți juca un rol important în menținerea sănătății pielii copilului.

Chiar dacă speli pielea bebelușului pur și simplu, sau optezi pentru îmbăiere și pentru aplicarea unei creme hidratante, nu faci decât să ajuți la menținerea sănătății pielii bebelușului. Cu mâna ta delicată, creezi, de asemenea, o legătură specială cu bebelușul tău prin puterea atingerii.