• image
  • image
  • image
image

Introducere

Îmbăierea bebelușului ar trebui să fie un moment neîntrerupt și plăcut al zilei. Ca și masajul bebelușului, aceasta poate fi un mod excelent de a-ți relaxa bebelușul, pentru a-l ajuta la pregătirea pentru culcare.

Nu este cu adevarat necesar să îmbăiezi bebelușul în fiecare zi - moașa sau consilierul tău poate recomanda îmbăierea nou-născutului doar de două-trei ori pe săptămână, creșterea frecvenței făcându-se odată cu vârsta.

Cu toate astea, trebuie să-i speli fața și mânuțele de cel puțin două ori pe zi cu o loțiune delicată, fără săpun, hipoalergenică JOHNSON'S® Baby TOP-TO-TOE® Bath, și să păstrezi zona scutecelului curată și protejată cu o cremă care va funcționa ca o barieră după fiecare schimbare de scutecel. Băița bebelușului ar trebui să fie neîntreruptă și plăcută, așa că dacă ai avut o zi plină, agitată, stai mai întâi jos pentru câteva minute și relaxează-te.

Este întotdeauna cel mai bine să îmbăiezi copilul înainte de a-l hrăni, atâta timp cât nu îi e prea foame. Imbăierea lui imediat după hrănire îl poate face să se simtă inconfortabil. Și nu uita, este important să nu il lași niciodată singur în baie!