• image
  • image
  • image
image

Hidratarea

Deshidratarea te poate doborî cu adevărat fără a-ți da seama. Dacă alăptezi, ai un risc mai mare de a deveni deshidratată, deci nu uita să bei multe lichide. Evită băuturile cu cofeină sau zahăr. Ambele vor sfârși doar prin a te face să te simți mai obosită, în plus cofeina poate trece prin laptele matern, la copil, făcându-l și mai agitat!

Cel mai bun lichid este apa, așa ca bea multă apă- șase până la opt pahare pe zi. Un mod ușor de a-ți aminti să bei câte un pahar de apă este să bei unul ori de câte ori stai jos pentru a hrăni bebelușul. Evită alimentele grele, care te pot îngrășa (burgeri sau pizza, de exemplu). În schimb, mâncă alimente mai ușoare, inclusiv alimente care vă oferă un plus de hidratare, precum fructele și legumele, cu o cantitate mică de paste.

Nu uita că pielea are nevoie de asemenea de hidratare. Pentru a-ți ajuta pielea să fie hidratată și pentru a-ți aloca un moment atât de necesar pentru tine – fă un duș sau o baie. În plus, un duș sau o baie te va ajuta să-ți relaxezi mușchii inflamați. Asigură-te că vei utiliza un produs de îngrijire hidratant și delicat. JOHNSON'S® Baby SOFTWASH, îmbogățit cu o treime loțiune pentru bebeluși, poate ajuta pielea să se simtă hidratată în timp ce îți oferă o îngrijire ușoară. Un duș cald te poate ajuta să te relaxezi. Dacă ai nascut prin cezariană, discută cu moașa sau cu medicul despre instrucțiunile exacte pentru baie și duș.

Amintește-ți să aplici o cremă hidratantă pentru pielea umedă după duș pentru a ajuta la înmuierea acesteia. O cremă hidratantă, cum ar fi  Uleiul sau Loțiunea JOHNSON'S® Baby îți poate ajuta pielea să-și mențină suplețea, ambele fiind produse hipoalergenice și cu o formulă delicată, dovedită clinic..