• image
  • image
  • image
image

Iritaţia provocată de scutecel şi protejarea împotriva acesteia

Înroşirea şi inflamația provocate de iritaţia de scutecel pot apărea foarte rapid. Aşa că este bine să ştii că sunt mai multe modalităţi de a proteja bebeluşul. Aici vei găsi toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la iritaţia provocată de scutecel, de la cauze şi simptome până la protecţie şi îngrijire.

Ce este o iritaţie provocată de scutecel?

Iritaţia provocată de scutecel este una dintre cele mai des întâlnite probleme ale pielii care pot apărea în perioada copilăriei.

Citește mai departe

Ce anume provoacă apariţia unei iritaţii la nivelul scutecelului?

Zona de sub scutecel este un mediu delicat pentru pielea bebeluşilor. Combinaţia dintre umezeala excesivă, căldura, urina, materiile fecale si...

Citește mai departe

Cum se identifică iritaţia provocată de scutecel

Iritaţia provocată de scutecel se poate dezvolta rapid şi poate apărea în zona de sub scutecul bebelusului. Sunt nişte simptome obişnuite, cu toate că iritaţia propriu-zisă poate avea un aspect diferit de la un bebeluş la altul.

Citește mai departe

Iritaţia provocată de scutecel şi protejarea împotriva acesteia

Iniţial, trebuie să te asiguri că schimbi scutecele ude sau murdare imediat. Încet, dar riguros, curăţă pielea bebeluşului cu şerveţele umede, sau, dacă preferi, cu vată de bumbac şi apă.

Citește mai departe