• image
  • image
  • image
image

Johnson's® Mult mai mult

La marca JOHNSON’S® , credem că fiecare bebeluș merită mai mult. Mai multe oportunități pentru atingere piele-pe-piele. Mai mult timp pentru crearea legăturilor afective. Mai multă stimulare senzorială. O dezvoltare mai sănătoasă.

În fiecare zi, momentele devin experiențe senzoriale,contribuind la dezvoltarea sănătoasă a bebelușului

Cercetările au evidenţiat faptul că atingerile și masajele regulate efectuate de către un părinte sau un îngrijitor iubitor sunt esențiale pentru creșterea și dezvoltarea bebelușului, pentru comunicare și învățare. La JOHNSON’S® Baby, efectuăm cercetări ce scot în evidenţă modul în care experiențele de zi cu zi ce implică simțurile, precum băița, pot determina fericirea bebelușului și dezvoltarea sa sănătoasă.

  • Atingerile:

Studiile au arătat faptul că atingerile regulate și masajul pot conduce la o dezvoltare fiziologică, cognitivă, emoțională și socială îmbunătățită. În mod specific, s-a demonstrat că masajul regulat efectuat bebelușului îmbunătățește performanța cognitivă și crește agilitatea și atenția. Primele legături emoționale ale bebelușului dumneavoastră sunt create prin contact fizic, iar acestea servesc drept fundament pentru dezvoltarea emoțională și intelectuală ulterior în viață. Considerăm acest lucru a fi cu adevărat special.

  • Parfumul:

În timp ce unii cred că o băiță este doar un moment destinat curățării bebelușului, la JOHNSON’S®considerăm că băița este un moment pentru mai mult. Băița, atât spălarea cât și masajului, pot oferi un cadru multi-senzorial în care părinții și bebelușii au oportunitatea nu numai de a crea o legătură, ci și de a descoperi lucruri împreună.

Cu JOHNSON’S® ,
momentele dedicate băiței pot însemna Mult Mai Mult

În timp ce unii cred că o băiță este doar un moment destinat curățării bebelușului, la JOHNSON’S®considerăm că băița este un moment pentru mai mult. Băița, atât spălarea cât și masajului, pot oferi un cadru multi-senzorial în care părinții și bebelușii au oportunitatea nu numai de a crea o legătură, ci și de a descoperi lucruri împreună.

bk

Pași simpli pe care îi puteți face pentru a face ca băița să însemne Mult Mai Mult

  • Jocul cu balonașele de săpun poate ajuta bebelușul dumneavoastră să dezvolte coordonarea mână-ochi.
  • Ascultatul muzicii și cântatul în timpul băiței pot stimula părți ale creierului responsabile pentru memorie, în timp ce ascultatul anumitor genuri de muzică poate stimula părți ale creierului responsabile pentru reprezentarea vizuală.
  • Vorbitul cu bebelușul tău în timpul băiței poate ajuta la dezvoltarea limbajului. Studiile arată că nou-născuții cu care se vorbește au vocabulare mai bogate până la 24 de luni.
  • Stropitul cu apă în timpul băiței poate ajuta bebelușul tău să învețe despre cauză și efect.
  • Studiile au evidenţiat faptul că bebelușii spălați cu un produs de baie parfumat (comparativ cu cei care nu au fost) au manifestat cu 30% mai multe semne de implicare față de părintele lor după băiță.
  • Masajul regulat înainte sau după băiță constituie o oportunitate perfectă pentru atingere piele-pe-piele. S-a demonstrat faptul că îmbunătățește calitatea și durata somnului bebelușului ca parte din rutina asociată orei de culcare.

Ritualurile de îngrijire de zi cu zi constituie oportunități perfecte pentru învățare și descoperire

Bebelușii învață totul despre lumea din jurul lor pentru prima dată. Stabiliți ritualuri zilnice cu bebelușul dumneavoastră printr-o varietate de activități, pentru a stimula simțurile acestuia și a-i oferi oportunități pentru a învăța, gândi, iubi și crește.

Standardul

BEST FOR BABY(ce-i mai bun pentru bebeluș)

products

De la alegerea ingredientelor esențiale pentru formulele noastre sigure, fine și blânde, aplicăm cele mai înalte standarde ale mărcii JOHNSON’S® în îngrijirea bebelușilor în produsele noastre de peste 100 de ani. Ghidați de Standardul nostru BEST FOR BABY(ce-i mai bun pentru bebeluși), am ținut seama și de păreri și am studiat cu atenție cum interacționează mamele și cum creează legătura cu bebelușii lor. Aceste informaţii ne ajută să concepem produse noi care să vă ofere asistență în ceea ce privește nevoile de îngrijire cotidiană a bebelușilor —de la îngrijirea pielii și a părului, până la obiceiuri care ajută bebelușul tău să doarmă mai bine.

Formula CLINICALLY PROVEN MILDNESS(BLÂNDEȚE DOVEDITĂ CLINIC)

Atingerile constituie primul limbaj al bebelușului dumneavoastră. Pentru a dezvolta acea comunicare specială cu bebelușul dumneavoastră, este important să îi mențineți pielea sănătoasă și hidratată. Din acest motiv specific, JOHNSON’S® a fost un deschizător de drumuri în ceea ce privește cercetarea naturii unice a piellii nou-născutului—cercetare ce oferă fundamentul pentru dezvoltarea produselor. Această cercetare ne-a arătat că pielea bebelușului este mult mai subțire decât cea a adulților și, prin urmare, este mai vulnerabilă la agenți iritanți.1,2 Marca noastră înregistrată CLINICALLY PROVEN MILDNESS (BLÂNDEȚE DOVEDITĂ CLINIC) informează mamele și personalul medical că pot avea încredere într-un produs JOHNSON’S® pentru pielea delicată a unui bebeluș.

Formula FĂRĂ LACRIMI®

Marca înregistrată Fără lacrimi® este mai mult de un simplu simbol pe un ambalaj. Noi știm cât de diferiți sunt ochii în curs de dezvoltare ai unui bebeluș, și știm și că au nevoie să fie protejați de o posibilă iritare—precum stropii accidentali din băiță sau din timpul șamponării. Fiecare produs JOHNSON’S® care poartă marca înregistrată Fără lacrimi® a trecut o evaluare riguroasă și comprehensivă pentru a asigura blândețea și siguranța în caz de stropiri accidentale.