• image
  • image
  • image
image

Lista de Cumpărături a proaspătului părinte

Ai pictat pereții ca la grădiniță și ți-ai transformat casa într-un mediu sigur pentru copii. Ești aproape...gata. Iată o listă de cumpărături la îndemână pentru a te ajuta cu lucrurile esențiale pentru noul-născut.

JOHNSON’S® Baby TOP-TO-TOE® Bath

Produsul de curățare NO MORE TEARS ® a fost dovedit în mod independent sigur pentru pielea nou-născutului din prima zi. Este conceput pentru a fi utilizat pe tot corpul și părul bebelușului, este hipoalergenic și testat dermatologic.

Mai multe informații.

Cremă de îngrijire împotriva iritațiilor cauzate de de scutecel JOHNSON’S® Baby 3-în-1

Chiar dacă erupțiile cutanate din cauza scutecelului nu reprezintă o problemă până la vârsta de 3 luni, este important să-l protejezi împotriva acestora. Crema de îngrijire împotriva iritațiilor cauzate de scutecel JOHNSON’S® Baby 3-în-1are o formulă 3-în-1 dovedită clinic, calmează rapid pielea, protejează împotriva erupțiilor cutanate cauzate de scutecel și ajută la repararea și consolidarea barierei de protecție naturală a pielii. Hipoalergenic și potrivit pentru pielea nou-născutului.  

Șampon pentru Bebeluși JOHNSON’S®

Dacă se întâmplă ca bebelușul să aibă un păr frumos, formula noastră NO MORE TEARS® curăță delicat fără a irita ochii. 

Mai multe informații.

Loțiune pentru bebeluși JOHNSON’S®

Dovedită clinic ca fiind o loțiune delicată și catifelată, cu un miros deosebit și proaspăt pentru bebeluș, aceasta trebuie utilizată în fiecare zi pentru a păstra pielea bebelușului hidratată. Excepțională și pentru mămici!  

Ulei pentru bebeluși JOHNSON’S®

Uleiul nostru pentru bebeluşi este de încredere si are mai multe beneficii! Se aplică cu ușurință și va oferi un grad dublu de hidratare comparativ cu loțiunea pentru bebeluși, păstrând pielea bebelușului catifelată. Este, de asemenea, recomandat pentru masarea bebelușului. 

Mai multe informații.

Șervețelele umede pentru piele sensibilă JOHNSON’S® Baby Extra Sensitive Wipes

Dovedite ca fiind sigure pentru pielea nou-născutului încă din primele zile, prin teste independente, acestea sunt ideale pentru a fi utilizate la fiecare schimbare de scutecel. Formula NO MORE TEARS® este, de asemenea, delicată cu ochii, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate pe tot corpul. 

Discuri absorbante pentru sâni JOHNSON’S®

O achiziție importantă pentru perioada când alăptezi o reprezintă aceste discuri de unică folosință ce pot fi purtate în orice sutien normal sau special pentru alăptat. Ele oferă o protecție avansată împotriva scurgerilor, au o formă unică și o bandă adezivă non-alunecare pentru a asigura un confort discret.