Skip to main content

Search

Search

Îngrijire superioară pentru pielea sensibilă a nou-născutului

cottontouch collection

Despre gama noastră CottonTouch™

Suficient de delicate pentru primele zile de viață, NOILE noastre produse CottonTouch™ sunt extrem de ușoare și au un pH perfect echilibrat pentru pielea sensibilă a nou-născutului. Acestea sunt combinate cu bumbac natural, au ingrediente adecvate și nu conțin coloranți, parabeni și sulfați. CottonTouch™ creează o senzație de lejeritate și delicatețe și sprijină legătura dintre dumneavoastră și bebeluș.

De ce bumbac?

Bumbacul este unul dintre primele lucruri pe care le simte bebelușul dumneavoastră. De la păturici la botoșei, produsele din bumbac sunt îndrăgite fiindcă sunt incredibil de moi, de absorbante și de lejere. Acesta a fost motivul care ne-a inspirat să introducem bumbac natural în NOUA noastră gamă CottonTouchTM pentru nou-născuți, concepută special pentru pielea nou-născutului.

Avantajele CottonTouchTM

touching baby hands

Atingerea este modul cel mai important în care puteți comunica cu nou-născutul. NOILE produse CottonTouchTM dau senzația de lejeritate și subliniază atingerile iubitoare.

washing newborn in baby bath tub with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

Loțiunea pentru baie și spălare CottonTouch™ produce o spumă ușoară, catifelată, care se clătește ușor și nu lasă reziduuri nedorite.

newborn massage with Johnson's® CottonTouch™ newborn product

Loțiunea CottonTouch™ pentru nou-născuți este extrem de ușoară și se absoarbe rapid, lăsând curate pielea bebelușului și mâinile dumneavoastră. Este ușor de aplicat și asigură hidratarea pielii bebelușului timp de 24 de ore.

JOHNSON’S®  Cottontouch™ extra sensitive wipes

Șervețelele umede CottonTouch™ Extra Sensitive sunt combinate cu bumbac natural. Ele sunt fine ca bumbacul și apa, pentru îngrijirea pielii delicate încă din prima zi de viațăt.

JOHNSON’S® Cottontouch™ Hair & Scalp Oil

Uleiul CottonTouch™ este combinat cu bumbac natural. Formula sa lejeră se absoarbe repede și protejează pielea delicată încă din prima zit.

Back to Top