• image
  • image
  • image
image

Pasul 2: Masajul

Pasul al doilea este o modalitate minunată de a-l face pe bebeluş să se simtă în siguranţă, iubit şi pregătit pentru somn – un masaj liniştitor.

Masajul te poate ajuta să recunoşti şi să răspunzi la limbajul trupului bebeluşului şi este o modalitate extraordinară pentru a-l face pe cel mic să se simtă în siguranţă. De fapt, cercetările au arătat că există beneficii semnificative asupra sănătăţii în cazul în care se face masaj bebeluşului şi este un moment perfect pentru a crea o legătură cu bebeluşul.

Nu există o singură modalitate de a masa bebeluşul – urmează-ţi intuiţia urmărind în acelaşi timp secvenţa sugerată în ghidul de masaj de mai jos şi vei descoperi în curând ce funcţionează cel mai bine pentru tine şi micuţ.

Înainte de a îmbrăca bebelușul de culcare, aplică o cantitate mică de loţiune de somn JOHNSON'S® Baby Bedtime Lotion™ pe palma mâinii tale şi apoi masează ușor pielea bebeluşului.

Merită întotdeauna să îţi aminteşti că masajul este o activitate pe care o faci împreună cu bebeluşul tău şi nu doar pentru acesta.

Ghidul de mai jos referitor la masaj te va ajuta să găseşti o metodă de succes, astfel încât tu şi bebeluşul vă puteţi bucura de beneficiile unui masaj, în timp ce consolidaţi legăturile dintre voi.

Pentru un ghid cu privire la cum se face masajul, vizitează ghidul cu privire la cum se face masajul .

Acum eşti gata pentru Pasul 3!