Skip to main content
Search

Title

Vremea băiței bebelușului

Scopul băiței nu este numai curățenia bebelușului — noile descoperiri științifice arată că experiențele multisenzoriale sunt fundamentale pentru dezvoltarea creierului în creștere al bebelușului. Cu ocazia băiței se activează și alte simțuri, precum atingerea, văzul, mirosul și auzul, deci băița este un moment excelent pentru a stimula dezvoltarea bebelușului.

How to Bathe Your Baby

Cum să îi faceți baie bebelușului

În ceea ce privește băița, bebelușul are nevoi speciale. Aflați cum să vă spălați bebelușul în mod sigur și eficient, stimulându-i simțurile și dezvoltând legătura dintre voi doi.

Băița cu buretele este o opțiune excelentă pentru a satisface nevoile delicate ale nou-născutului, asigurând conectarea și stimularea dezvoltării sănătoase a bebelușului prin miros și atingere.

Momentul băiței reprezintă o șansă să vă ajutați bebelușul să învețe și să se dezvolte prin simțul atingerii, al mirosului și prin timpul petrecut cu dumneavoastră. Descoperiți ce puteți face împreună cu bebelușul astfel încât să valorificați la maximum momentul băiței.

Copilul dumneavoastră devine mai independent pe zi ce trece, dar tot învață de la dumneavoastră. Ajutați-l să descopere și mai bine lumea, stimulându-i simțurile în alte moduri.

Reîmprospătarea și curățarea între băi

Pe măsură ce bebelușul crește, va începe să exploreze mai mult, deci va face mai multă mizerie. Prea multe băi îi pot usca pielea, însă vă puteți consolida legătura și vă puteți asigura că este curată pe tot parcursul zilei.
Giving Your Baby a Sponge Bath

Îngrijirea și aranjarea părului bebelușului

Pe măsură ce părul bebelușului crește, va avea nevoie de tunsoarea corectă, de îngrijire și de produse adecvate pentru a rămâne sănătos și descurcat.

Back to Top