• image
  • image
  • image
image

Contactați-ne

Prin stabilirea legăturii cu noi, vă dați acordul pentru a vă putea folosi informațiile în concordanță cu Politica de Confidențialitate, pentru a vă putea răspunde la întrebările și cererile viitoare și posibil pentru a a fi în conformitate cu obligațiile noastre legale legate de farmacovigilență sau de calitatea produsului. Vă rugăm să citiți Politica noastra de Confidențialitate.

Pentru orice întrebări, comentarii sau nelămuriri privind Politica de Confidențialitate, informațiile de pe acest site sau dacă doriți să nu mai primiți alte informații pe viitor, vă rugăm să ne contactați la următoarea adresă:

JOHNSON'S ® Baby 
Johnson & Johnson România SRL 
Strada Tipografilor nr. 11-15 
Clădirea S-Park, Corp A2, etajul 5, 
Sector 1, 013714 București
E-mail: Jbaby_ro@its.jnj.com

Dacă doriți să ne semnalați orice efect secundar al unuia din produsele noastre, vă rugăm să ne contactați la+4.021.207.18.00, pentru a vă putea oferi asistență personalizată. 

Dacă aveți o urgență medicală sau doriți ajutor specializat, vă rugăm să contactați medicul dumneavoastră de familie sau cel mai apropiat spital. 

Prin folosirea acestei forme de contact, datele dumneavoastră personale și mesajul transmis, va fi procesat de către un distribuitor local Johnson&Johnson din țara dumneavoastră.

Prin urmare, Johnson&Johnson nu este responsabil pentru securitatea, practicile de confidențialitate și procesarea datelor personale de către distribuitor. Orice întrebări sau nelămuriri legate  de procesarea datelor dumneavoastră personale, trebuie adresate distribuitorului.  Cu toate acestea, în cazul unui  efect advers sau legat de calitatea produsului, distribuitorii pot pune la dispoziția J&J informații, pentru a fi în conformitate cu obligațiile legale legate de  farmacovigilență  sau de calitatea produsului. În cazul acesta, J&J va procesa datele dumneavoastră în concordanță cu Politica de Confidențialitate.

Puteți contacta importatorul și distribuitorul produselor JOHNSON'S ® BABY România la adresa următoare:

SARANTIS ROMÂNIA S.A.
Adresa: Popeşti Leordeni, Şos. Olteniţei Nr.249, Clădirea C1(F1).
Tel: 021 3170317

Este posibil să folosim informații de la sau despre dumneavoastră, dacă este necesar, pentru a încheia un contract, pentru a fi în conformitate cu obligațiile legale ( de ex. : cazuri datorate obligațiilor farmaceutice), sau pentru a le folosi în interesele companiei Johnson & Johnson România SRL.