Skip to main content
Search

Îndeplinim și depășim cele mai ridicate standarde de reglementare din lume.

coconut oil ingredient

Ingredientele noastre

Toate ingredientele noastre joacă un rol fundamental în fabricarea de produse delicate pentru pielea, părul și ochii sensibili ai bebelușului. Este important să știți exact ce conțin produsele pe care le alegeți pentru bebelușul dumneavoastră, deci am realizat un glosar al ingredientelor pentru dumneavoastră.

Procesul de asigurare a siguranței în 5 pași

Ne-am asumat angajamentul de a crea cele mai delicate produse pentru bebeluși din lume. Din acest motiv, am dezvoltat un proces riguros de garantare a siguranței și calității produselor noastre pentru bebeluși. Dacă o formulă nu respectă oricare dintre pașii procesului, revenim la faza de proiectare. Așa ridicăm ștacheta pentru dezvoltarea celor mai delicate produse pentru bebeluși din lume, timp de peste un secol.

 • 1. Aprovizionarea cu materii prime

  Diamond icon

  Produsele de calitate superioară încep cu materii prime de calitate superioară. Din acest motiv, verificăm cu rigurozitate fiecare furnizor și acceptăm doar materii prime de la distribuitori care îndeplinesc standardele noastre riguroase în materie de calitate și de siguranță.

 • 2. Evaluarea ingredientelor

  Molecule icon

  Ingredientele pe care le primim trebuie să fie evaluate și să îndeplinească cerințele privind utilizarea în siguranță în produsele de îngrijire personală. Cercetăm cu atenție pentru a evalua impuritățile și a urmări cele mai recente constatări ale studiilor în domeniul îngrijirii personale, alimentației și medicinii.

 • 3. Evaluări și teste clinice

  Pipette icon

  După crearea formulelor produselor, le testăm cu voluntari într-un laborator. Experții noștri testează apariția oricărei probleme probabile, precum iritațiile la nivelul pielii și ochilor. Prin urmare, baza noastră de date în materie de siguranță a inclus informații privind o gamă variată de reacții la formule, care ne ajută la conceperea fiecărei formule noi.

 • 4. Utilizarea în viața reală

  Chart icon

  Testăm diferitele modalități în care consumatorii adevărați folosesc produsele noastre pentru bebeluși. Începem prin a vă consulta chiar pe dumneavoastră! Dar testăm produsele și în laborator în diferite scenarii - căldură extremă, frig, umiditate și altele - pentru o triplă verificare a siguranței și consecvenței. .

 • 5. Evaluarea permanentă

  Circular arrow icon

  Produsul nostru final vă este pus la dispoziție în magazine, dar munca noastră nu se încheie aici. Urmărim apariția de noi informații, vă ascultăm feedback-ul, indiferent dacă este furnizat prin serviciul de asistență pentru clienți sau prin comentarii pe rețelele de socializare și operăm actualizări oricând este necesar, astfel încât fiecare produs creat de noi să fie eficient.

Știința din spatele siguranței ingredientelor

1. Conservanți

Conservanții reprezintă o componentă esențială a produselor de îngrijire personală pentru bebeluși și a cosmeticelor. Fără ei, produsele pe care le utilizați în fiecare zi ar putea expira în câteva săptămâni sau chiar zile. Folosim doar conservanți care au fost utilizați în siguranță de mai multe decenii și care au fost autorizați de Autoritatea pentru alimente și medicamente din Statele Unite ale Americii și de organismele de reglementare din Europa.

2. Arome

Experiențele multisenzoriale, inclusiv aromele, joacă un rol în dezvoltarea sănătoasă și fericită a bebelușului. Mai puțin de 25% din compușii de aromă folosiți în produsele de larg consum cu parfum îndeplinesc standardele noastre în materie de siguranță și pot fi folosite pentru produsele noastre delicate cu pielea bebelușilor. Fiecare aromă pe care o folosim nu conține arome despre care se știe că sunt alergene.*

 

*sub pragul de etichetare definit de avizele SCCS

aloe vera plant

Standardul nostru legat de caracterul natural

Aflați mai multe despre standardul pe care îl utilizăm în ceea ce privește ingredientele naturale.

Back to Top