Skip to main content
Search

Rutina unică în 3 pași de la JOHNSON’S® este prima și singura rutină de culcare demonstrată clinic* drept ajutându-i pe bebelușii și pe copiii între 7 și 36 de luni să doarmă mai bine în doar o săptămână.

Știința din spatele rutinei JOHNSON’S® demonstrate, în 3 pași

De mai bine de un deceniu am realizat parteneriate științifice cu experți comportamentali și somnologi precum Dr. Jodi Mindell, un psiholog clinic specializat în medicina somnului copiilor și știm cât de important este somnul bun din timpul nopții pentru starea generală de sănătate, capacitățile cognitive și starea de spirit a micuțului, precum și pentru fericirea întregii familii.

Am evaluat peste 300 000 de profiluri de somn ale bebelușilor, ceea ce ne-a ajutat să descoperim importanța ritualurilor multisenzoriale pentru ora de culcare și să dezvoltăm rutina noastră de culcare în 3 pași, demonstrată clinic.

Rutina JOHNSON’S® în 3 pași include băița și masajul, două ritualuri cheie care contribuie la stimularea simțurilor de miros și de atingere ale bebelușului, accentuând legătura cu dumneavoastră și pregătindu-l pentru un somn bun de noapte.

Încercați-o timp de 7 nopți și vedeți ce schimbare ar putea însemna pentru bebeluș și pentru dumneavoastră.


Pasul 1 – O baie caldă

Urmăriți acest videoclip scurt pentru a afla cum să îi faceți o baie bebelușului!

Momentul băiței este modul perfect de a începe rutina pentru culcarea bebelușului. Folosiți o loțiune de spălare cu un parfum plăcut și familiar, precum JOHNSON’S® loțiune de spălare Bedtime, pentru a vă ajuta bebelușul să doarmă mai bine..

Conform studiilor, bebelușii cărora li se face baie cu un produs de spălare parfumat (comparativ cu cei cărora li se face baie cu un produs fără miros) plâng cu aproape 25% mai puțin înainte de somn.

Băița dezvoltă simțul mirosului bebelușului și, de asemenea, încurajează mângâierile, care pot conduce la îmbunătățirea dezvoltării fiziologice, cognitive, emoționale și sociale.

Descoperiți mai multe sfaturi pentru băița bebelușului


 


Pasul 2 – Masajul bebelușului

Urmăriți acest videoclip scurt pentru a afla cum să îi faceți un masaj bebelușului!

Un masaj liniștitor este o modalitate excelentă de a vă face bebelușul să se simtă în siguranță, iubit și pregătit să adoarmă. Folosiți o loțiune cu un parfum relaxant, precum JOHNSON’S® loțiune.

Cercetările au demonstrat că atingerile și masajul, realizate regulat, îmbunătățesc calitatea și cantitatea somnului atunci când fac parte dintr-o rutină de culcare.

De asemenea, masajul vă poate ajuta să recunoașteți limbajul corporal al bebelușului și să reacționați la acesta, constituind o modalitate excelentă de a-l face pe micuț să se simtă în siguranță. De fapt, cercetările au demonstrat că, pe lângă somnul mai bun, masajul bebelușului are multe alte beneficii în materie de sănătate, inclusiv pentru legătura dintre dumneavoastră și bebeluș.


 


Pasul 3 – Clipe liniștitoare

Urmăriți acest scurt videoclip pentru a învăța un cântec de leagăn liniștitor, creat pentru a vă ajuta bebelușul să adoarmă.

După ce îi faceți o baie caldă și un masaj relaxant, e timpul să vă adormiți bebelușul petrecând o scurtă perioadă de liniște.

Contactul apropiat dintre dumneavoastră și bebeluș îi calmează acestuia respirația și îl relaxează pentru somn — un motiv excelent pentru giugiulelile de după baie.

Asigurați-vă că atmosfera este liniștită și confortabilă. Dacă alegeți să îl hrăniți în acest moment, asigurați-vă că nu adoarme mâncând. Bebelușul s-ar putea învăța să adoarmă mâncând, iar mai târziu vă va fi greu să schimbați acest obicei. În schimb, îl puteți ajuta să se relaxeze și mai mult citindu-i sau cântându-i încet.

Back to Top