Skip to main content
Search

Ora de culcare

Un somn bun este esențial pentru starea generală de sănătate, capacitățile cognitive și starea de spirit a bebelușului dumneavoastră. Timpul pe care îl petreceți ajutând micuțul să se relaxeze și să se pregătească de culcare este momentul perfect din zi pentru a vă conecta cu el stimulându-i totodată și simțurile, astfel încât ora de culcare să însemne mai mult.

Newborn Sleep

Primele luni de viață ale bebelușului pot fi epuizante pentru amândoi — este normal. Aflați cum puteți dormi amândoi mai mult, stimulându-i totodată dezvoltarea sănătoasă.

Toddler Sleep

Copiii în creștere au nevoie de multă odihnă ca să fie fericiți și sănătoși. Iată câteva sfaturi care vor ajuta copilul să doarmă destul, stimulându-i în continuare simțurile.

Știm că să încercați să adormiți bebelușul poate fi uneori o provocare. Așa că am conceput o rutină în 3 pași care, în mod dovedit, vă ajută bebelușul să doarmă mai bine și mai mult, iar ora de culcare să însemne mai mult.

Somnul bebelușului

Pe măsură ce bebelușul crește, va începe să înțeleagă diferența dintre noapte și zi și ar trebui să înceapă să doarmă toată noaptea, dar nu renunțați la rutina de culcare — astfel încât ora de culcare să însemne mai mult.

Back to Top