Skip to main content
Search

Peste 90% din ingredientele loțiunilor de spălare, loțiunilor
și șampoanelor Johnson’s® sunt de origine naturală.

Cum calculăm procentul de 90%

Johnsons baby bottle ninety percent

Întrucât nu există o definiție care să reglementeze „caracterul natural”, urmăm singurul standard internațional independent privind caracterul natural al produselor cosmetice — Organizația Internațională de Standardizare (ISO). Potrivit ISO 16128, "originea naturală" se referă la ingrediente care, printre altele, provin în proporție de peste 50% din surse naturale, precum plante sau minerale.

Conform acestei definiții, peste 90% din ingredientele loțiunilor de spălare, loțiunilor și șampoanelor noastre sunt de origine naturală. (Volumul cumulat mediu, inclusiv apa.)

Știm că ingredientele naturale nu sunt întotdeauna sigure pentru bebeluș în forma lor naturală. Deci, înainte de a le adăuga în produsele noastre, ele sunt supuse mai multor procese, pentru:

 • A elimina impuritățile
 • A îmbunătăți senzația pe piele
 • A reduce mirosul neplăcut sau decolorarea
 • A îmbunătăți performanțele și siguranța

 

remove impurities improves touch feel reduce malodor discoloration enhance performance safety

 

Câteva motive pentru care există restul de 10%

Utilizăm următoarele ingrediente în produsele noastre pentru beneficiile lor specifice:

Johnsons baby bottle reasons use other ten percent

 

 • bacteria icon Conservanții sunt esențiali pentru a preveni dezvoltarea mucegaiului și a bacteriilor, astfel încât să nu vă afecteze bebelușul.
 • pH icon Acidul citric și hidroxidul de sodiu echilibrează nivelul pH-ului produselor noastre cu pH-ul pielii bebelușului dumneavoastră, ceea ce este esențial pentru funcționarea enzimelor pielii, pentru procesele de reparare a pielii și pentru protecția împotriva infecțiilor.
 • Baby icon Balsamul pentru piele contribuie la calmarea pielii în timp ce balsamul de păr și agenții antistatici contribuie la prevenirea deshidratării și asigură aspectul estetic și sănătatea părului..
 • Vitamins Icon Vitaminele și antioxidanții contribuie la menținerea în siguranță a pielii bebelușului dumneavoastră, împiedicând produsele să se oxideze și să creeze radicali liberi.
 • bath tub bubbles Aromele contribuie la dezvoltarea senzorială și la distracția în timpul băiței.

 • Deși pot exista alternative naturale la unele dintre ingredientele noastre sintetice, fiecare dintre ele are neajunsurile sale.
 • De exemplu, unele ingrediente pe bază de plante, precum uleiurile esențiale, conțin, deseori, un volum mare de alergeni. Indiferent dacă un ingredient este de origine naturală sau sintetică, folosim doar ingrediente care au promovat procesul nostru strict de garantare a siguranței, verificate de medici, asistente medicale și oameni de știință externi și testate pe mai bine de 550 000 de voluntari din întreaga lume.
Back to Top