Skip to main content
Search

Bebelușii sănătoși au nevoie de o planetă sănătoasă

Misiunea Johnson’s® este de a construi un mâine mai bun. De aceea ne-am angajat să oferim părinților și persoanelor care îngrijesc bebeluși produse delicate, dar eficiente pentru bebelușii lor, având în același timp grijă ca formulele noastre să fie blânde cu mediul înconjurător. Susținem o lume în care fiecare bebeluș să poată crește și să se poată dezvolta prin alegerea de ingrediente adecvate, prin îmbunătățirea sustenabilității ambalajelor noastre și prin susținerea comunităților noastre.

 

Ingrediente pure și delicate

Știați că ne-am reformulat produsele la interior și la exterior pentru a stabili un nou standard pentru „delicat” în regiunea noastră?¹

Pentru bebeluși, procesul strict de selectare a ingredientelor garantează că produsele noastre sunt pe cât de pure și delicate, pe atât de eficiente. Până la 96% dintre ingredientele loțiunilor de spălare, șampoanelor și loțiunilor noastre sunt de origine naturală și nu conțin parabeni, sulfați, ftalați și coloranți. În plus, în 2019, am folosit cu 50% mai puține ingrediente în formulele noastre² pentru ca acestea să fie mai delicate cu pielea bebelușilor și cu planeta în ansamblu.

Pentru a continua să sprijinim mediul înconjurător, folosim un sistem brevetat în SUA numit Global Aquatic Ingredient Assessment Tool™ (Instrument de evaluare globală a persistenței acvatice a ingredientelor) pentru a ne ajuta să creăm produse netoxice și biodegradabile care să nu fie dăunătoare pentru viața și ecosistemele acvatice.

În viitor, vom continua să inovăm, punând accent pe sursele ingredientelor și biodegradabilitate, deciziile noastre bazându-se pe alegeri atente, care să țină seama în primul rând de bebeluși și de sănătatea pe termen lung a planetei. 

Ambalaje sustenabile

Știați că ambalajele noastre au fost modificate semnificativ, ceea ce face diferența în lupta împotriva deșeurilor provenite din ambalaje în regiunea noastră?¹

Peste 95% dintre recipientele folosite în prezent sunt complet reciclabile³ și ne propunem să ajungem la 100% până la sfârșitul anului 2021.

Vom reduce, anual, cu peste 60 de tone cantitatea de deșeuri de plastic produsă, prin eliminarea capacelor cu pompă la multe dintre produsele noastre pentru bebeluși, începând cu 2020, și prin înlocuirea acestora cu alte capace noi, reciclabile.

După ce ne-am numărat printre primii care au trecut de la bețele din plastic la bețele din hârtie din bețișoarele de urechi în 2017, vom economisi în curând echivalentul a 30 de milioane de pungi de supermarket din ambalajul exterior al bețișoarelor de urechi începând cu 2021. Acest nou ambalaj exterior va fi complet fără plastic și fabricat din materiale reciclate.

Începând cu 2022, vom oferi posibilitatea de reumplere și ne vom strădui să introducem plastic reciclat în ambalajele noastre pentru a reduce emisiile de dioxid de carbon și pentru a continua să ne optimizăm lanțul de aprovizionare.

Jeste li znali da je Johnson's posvećen društvenoj odgovornosti i pružanju pomoći u uspješnom razvoju svakog djeteta?

Preko 40 godina doniramo sredstva vodećim svjetskim udrugama medicinskih sestara i primalja koje imaju ključnu ulogu u početku života svakog djeteta.

Johnson & Johnson preko 20 godina partner je organizacije Save the Children® u međunarodnim nastojanjima pružanja zdravstvene skrbi, pomoći i obrazovanja obiteljima u zajednicama pogođenima krizom ili siromaštvom.

Podupiremo i UN-ovu inicijativu Every Woman Every Child, koja je osmišljena za unapređenje zdravlja i dobrobiti žena i djece diljem svijeta.

Kako napredujemo, planiramo nastaviti ulagati izniman napor kako bismo svakom djetetu pružili najzdraviji početak života, i to stupanjem u partnerstvo s vodećim dobrotvornim i nevladinim udrugama, kao i medicinskim sestrama i primaljama diljem svijeta. Težnja nam je pokrenuti i veći broj lokalnih inicijativa kako bismo pružili najbolju podršku zajednicama u kojima smo prisutni u najvećoj mjeri.

1 Regiunea este Europa, Orientul Mijlociu și Africa
2 În baza portofoliului nostru global
3 În baza datelor anuale privind vânzările interne din martie 2020

Back to Top