Skip to main content
Search

Misiunea noastră

Johnson's® crede în imensa putere transformatoare a delicateței în întreaga lume și timp de peste 125 de ani am încercat să creăm cele mai delicate produse pentru bebeluși din lume.

mom and grandma kissing child

Aflați cum sunt concepute și testate produsele Johnson’s® pentru bebeluși, pentru a îndeplini cele mai ridicate standarde de siguranță și calitate.

natural coconut ingredients

Aflați mai multe despre angajamentul Johnson’s® față de siguranța ingredientelor și aflați informații despre ingredientele ce se regăsesc în produsele noastre pentru îngrijirea pielii bebelușilor.

natural aloe ingredients

Aflați mai multe despre ingredientele derivate naturale din loțiunile de spălare, din loțiunile și șampoanele noastre Johnson’s®.

vanilla bean essense

Aflați mai multe despre legătura dintre miros și memorie și aflați cum folosește Johnson’s® puterea mirosului pentru a îmbunătăți produsele pentru bebeluși.

toddler holding globe in bath

Aflați mai multe despre angajamentul nostru în materie de sustenabilitate și despre eforturile noastre de a crea o planetă sănătoasă pentru dumneavoastră și pentru bebelușul dumneavoastră.

baby in towel

Aici veți găsi răspunsuri la întrebări frecvente privind produsele Johnson’s® pentru bebeluși, inclusiv informații privind ingredientele și utilizarea produselor.

laughing baby with curly hair

Produse cu un scop, pentru fiecare vârstă și fiecare etapă

Găsiți produsele ideale pentru bebelușul dumneavoastră la fiecare vârstă și fiecare etapă, de la cea de nou-născut la cea de bebeluș activ și copil mic.

Back to Top