Skip to main content

Dorim să contribuim la modelarea unei planete sănătoase și durabile.
Pentru dumneavoastră și pentru bebelușul dumneavoastră.

Angajamentul nostru față de familii

Suntem alături de bebelușii fericiți și sănătoși și de familiile lor. Indiferent unde locuiesc. Iată câteva parteneriate la care participăm împreună cu compania noastră mamă, Johnson and Johnson.

Save the Children logo

Salvați copiii®

Johnson’s® colaborează cu Salvați copiii® în cadrul unor eforturi internaționale pentru a furniza asistență medicală, ajutor și educație familiilor din comunități afectate de criză sau sărăcie.

United Nations logo

Fundația Națiunilor Unite

Johnson’s® sprijină inițiativa Organizației Națiunilor Unite „Every Woman Every Child” (Fiecare femeie, fiecare copil), concepută cu scopul de a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea femeilor și copiilor din întreaga lume.

Angajamentul nostru față de un mediu sănătos

Ne-am asumat angajamentul de a ne crea cu atenție toate formulele în spiritul respectului pentru mediul înconjurător, întrucât dezvoltarea bebelușilor este influențată de lumea în care ei cresc.

Este important să creăm o lume în care fiecare bebeluș să se poată dezvolta armonios, deci Johnson’s® se străduiește în permanență să își îmbunătățească impactul asupra mediului.

În ce fel se manifestă respectul Johnson’s® față de mediul înconjurător

  • Punem accentul pe utilizarea de ingrediente care nu sunt dăunătoare pentru viața și ecosistemele acvatice.
  • Folosim un sistem brevetat pentru a putea concepe produse netoxice, care nu generează bioacumulări în mediul înconjurător.
  • Potrivit estimărilor noastre, procesele mai eficiente vor reduce consumul de apă la punctele noastre de producție cu aproximativ 20%.

Suntem mândri de participarea noastră la următoarele programe care vizează protejarea mediului pentru generațiile viitoare.

Back to Top