Skip to main content
Search

Полезни съвети за грижи за Вашето малко дете.

Smiling toddler during bath time

Prezentarea gamelor Johnson’s pentru copii și copii mici

Știați că părul și pielea copiilor sunt de 2 ori mai subțiri decât ale adulților și se dezvoltă până la 12 ani? Din acest motiv, am dezvoltat o gamă de produse pentru îngrijirea părului concepute special pentru a fi mai delicate decât produsele normale pentru adulți, oferind în continuare avantajele de care are nevoie părul în creștere al copiilor. Gama noastră de produse oferă eficacitatea de care aveți nevoie pentru a descurca părul, a-i accentua strălucirea și a-l face mai rezistent fără a renunța la finețe. 100% delicate și fără parabeni, sulfați și coloranți.

johnsons kids shiny drops collection

Gama noastră pentru copii păr sclipitor

Gama noastră de produse pentru îngrijirea părului copiilor Johnson’s păr sclipitor este îmbogățită cu o picătură de ulei de argan și accentuează strălucirea naturală pentru un măr mătăsos, fin și sănătos.

johnsons kids strength drops collection

Gama noastră păr rezistent pentru copii

Gama de produse pentru îngrijirea părului păr rezistent pentru copii este îmbogățită cu vitamina E și este concepută special pentru fortificarea și reducerea deteriorării părului, lăsându-l puternic și sănătos.

Научете повече за нашия ритуал в 3 стъпки за грижа за косата на малките деца

Нашият лесен ритуал в 3 стъпки за грижа за косата прави грижата за косата на Вашето дете бърза и безболезнена и за двама Ви! Вижте по-долу някои полезни съвети за заплитанията на Вашето дете.

Back to Top