Skip to main content
Search

Pregătirea pentru sosirea bebelușului

Să devii mamă este o experiență minunată, dar implică și o serie de schimbări majore și trebuie să vă obișnuiți cu multe lucruri noi. Am strâns o serie de resurse pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru sosirea noului membru al familiei, pentru a-i stimula dezvoltarea sănătoasă chiar dinainte să vină pe lume.

Petrecerea pentru sosirea bebelușului

O petrecere pentru sosirea bebelușului dumneavoastră sau a bebelușului unei persoane dragi reprezintă o modalitate excelentă de a vă asigura că bebelușul are tot ce îi trebuie pentru un început sănătos și fericit.

Aflați cum se va schimba corpul dumneavoastră pe timpul sarcinii și ce puteți face ca să vă simțiți cât mai bine în aceste 9 luni speciale.

Este imposibil să vă amintiți tot ceea ce ați aflat despre îngrijirea noului bebeluș, deci v-am pregătit o serie de idei principale cu privire la ceea ce trebuie să faceți ca să vă pregătiți bebelușul pentru un început fericit și sănătos.

Nu aveți nevoie de mobilă modernă sau de jucării scumpe pentru o cameră perfectă a bebelușului — trebuie doar să luați câteva măsuri pentru a vă asigura că mediul este sigur, calm și pregătit pentru bebeluș.

Momentul mesei este momentul perfect pentru a sta în liniște, a vă relaxa și a vă conecta cu bebelușul prin atingere. Mamele își hrănesc bebelușii în diferite moduri. Aflați mai multe despre cum vă puteți hrăni bebelușul.

Știm că alăptarea nu este ușoară pentru multe mame, deci v-am oferit o serie de materiale de sprijin ca să parcurgeți cât mai bine această incredibilă experiență de conectare.

Ca să vă îngrijiți cât mai bine bebelușul, trebuie să aveți grijă și de dumneavoastră. Aflați ce trebuie să faceți ca să fiți fericită și sănătoasă.

Primele 10 zile

Primele 10 zile cu bebelușul vor trece foarte repede. Am creat un ghid rapid privind îngrijirea bebelușului ca să vă puteți concentra mai mult asupra momentelor semnificative și să vă faceți mai puține griji de genul „Fac ce trebuie?”

Back to Top