Skip to main content
Search

De la locul de joacă până la antrenamentul la oliță, nu aveți nevoie întotdeauna de o baie completă pentru a vă ajuta micuțul să se simtă curat. Iar acele momente când vă răpiți puțin timp pentru a-i șterge mâinile și fața înseamnă mult mai mult decât credeți. Atingerea dumneavoastră blândă îi dezvoltă încrederea în sine, iar parfumurile plăcute și familiare ale JOHNSON'S® șervețele umede CottonTouch™ îi pot îmbunătăți starea de spirit.

Reîmprospătarea nou-născutului

Majoritatea moașelor și alte cadre medicale recomandă să le faceți baie nou-născuților de 2-3 ori pe săptămână, mărind frecvența pe măsură ce bebelușul crește. Chiar dacă nu îi faceți baie bebelușului în fiecare zi, asigurați-vă că zona scutecului este curată la fiecare schimbare de scutec și că fața, pliurile pielii de sub bărbie și mâinile sunt curățate după fiecare hrănire.

O băiță cu buretele  este o alternativă pe care o aleg multe mame pentru bebelușii foarte mici.

Șervețelele umede

Pentru momentele când sunteți la plimbare sau atunci când pur și simplu spălatul pe mâini nu este o soluție la îndemână, există metode de a vă asigura că bebelușul dumneavoastră este curat. JOHNSON’S® șervețele umede CottonTouch™  și JOHNSON’S® șervețele umede Gentle All Over  sunt produsele perfecte pentru geanta bebelușului.

 

Cât de des le fac baie bebelușilor părinții de pe diverse meridiane ale globului?

În medie, timpul de baie este de 23 de minute, de 6 ori pe săptămână, adică în total 10 ore de baie pe lună!

Back to Top