Skip to main content
Search

Petreceri pentru sosirea bebelușului se organizează de când lumea și pe bună dreptate – ele reprezintă o modalitate excelentă de a sărbători viitoarea sosire a unui micuț și de a vă ajuta să vă pregătiți pentru această perioadă.

Indiferent dacă dați o petrecere pentru dumneavoastră sau pentru o persoană dragă, iată câteva etape care vă pot ajuta să vă organizați.

Stabilirea bugetului

Stabilirea bugetului

Unii oameni plătesc singuri petrecerea pentru sosirea bebelușului, alții cer ajutor de la oaspeți. Atunci când stabiliți câți bani trebuie să cheltuiți, puteți face un plan al evenimentului: de la câți oameni trebuie să invitați la cât veți cheltui pe consumabile pentru petrecere, inclusiv pe mâncare și băutură.

Găsiți o locație

Găsiți o locație

Locația vă ajută să stabiliți câți oameni puteți invita (câți încap în spațiu?) și dacă evenimentul este mai formal sau informal.

Stabiliți o tematică

Stabiliți o tematică

Tematica poate fi simplă, de genul „Este băiețel!” sau mai specifică, precum o tematică legată de circ sau de călătorii. După ce stabiliți tematica, puteți începe lucrul la invitații, puteți aduna decorațiuni, puteți alege mâncărurile și băuturile și puteți planifica activități adecvate tematicii.

Deschideți lista de cumpărături pentru bebeluș

Deschideți lista de cumpărături pentru bebeluș

Pentru a vă ajuta oaspeții să aleagă cadouri pentru petrecerea pentru sosirea bebelușului, înregistrați-vă la câteva magazine care comercializează produse pentru bebeluși. Asigurați-vă că vă înregistrați atât pentru produse esențiale, cât și pentru articole mai scumpe, astfel încât oaspeții să poată achiziționa produsele individual sau un grup de persoane să poată cumpăra un produs mai mare.

Decideți pe cine veți invita

Decideți pe cine veți invita

Întrebați invitații principali (precum bunicii) dacă au ceva programat în perioada următoare înainte de a stabili data. Dacă dați petrecerea pentru cineva apropiat, cereți-i persoanei respective o listă a invitaților.

Trimiteți invitațiile

Trimiteți invitațiile

Puteți trimite invitații tradiționale pe hârtie, invitații online sau puteți fi creativ! Suzetele sau zornăitoarele pot înlocui cu succes invitațiile; prindeți de ele o etichetă cu toate detaliile. Dacă mama și tatăl s-au înregistrat pentru cadouri la anumite magazine, asigurați-vă că aceste informații sunt incluse în invitație.

Adunați materialele necesare

Adunați materialele necesare

Achiziționați decorațiunile și vesela de unică folosință (dacă evenimentul este mai informal). Dacă gătiți chiar dumneavoastră, pregătiți un meniu, iar mai aproape de data evenimentului achiziționați mâncarea și băuturile necesare. Pregătiți dinainte ceea ce puteți; congelați sau refrigerați alimentele până în ziua evenimentului.

Distrați-vă

Distrați-vă

Cel mai important este ca mama, tatăl (dacă este invitat) și oaspeții să se distreze. Dacă se întâmplă ceva neașteptat (ați uitat tortul!), faceți haz de necaz. Să fii mamă nu înseamnă să fii perfectă, ci să iubești, iar petrecerile pentru sosirea bebelușului te ajută să împarți această dragoste cu familia și prietenii.

 
Back to Top